Šiuo prašymu Alen Chicco pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.

„Lygiai prieš savaitę mus paliko mama Asta. Šiandien jai būtų suėję 55 metai. Ir gal keistai čia nuskambės, bet šiandien mes švenčiame. Švenčiame jos gyvenimą. Su gimtadieniu, Mama!

Poryt ji turėjo grįžti į Lietuvą. Dabar ji grįš, bet kiek kitaip. Šiandien vienas prašymas jos draugams ir pažįstamiems. Padovanokite jai (ir mums) paskutinę dovaną – parašykite laišką – kažkokį geriausią, įdomiausią prisiminimą apie ją. Atsiųskite tai man el. paštu: tomasalencikas@gmail.com.

Ačiū visiems!

P.S. dėl atsisveikinimo su Asta Lietuvoje kol kas dar nėra aišku, tačiau viską skelbsiu čia!“ – kreipėsi dainininkas.

Delfi primena, kad skaudžia žinia Alen Chicco pasidalijo socialiniuose tinkluose šeštadienio rytą.

„Man labai sunku tai rašyti. Tačiau turiu pasakyti – mano gražuolė mama vakar paliko šį pasaulį. Tai buvo vienas iš šviesiausių žmonių, kuriuos pažįstu. Bet taip pat su labai skaudžiu ir juodu likimu. Tas skaudulys vilkosi dešimtmečiais iki pat šios dienos. Aš jį jaučiu visa sielos gelme. Tai man pačiam buvo didžiulis iššūkis. Tačiau mano mama buvo nuostabus žmogus. Žmogus, gimęs ne savo laiku, tad šis pasaulis jos nesuprato. Bet aš supratau. Tik, gaila, mano jaunas amžius nežinojo, kaip padėti. Nors labai stengiausi.

Visada svajojau, kad mamą galėsiu apkabinti ir paklausti, kaip šiandien praėjo jos diena, nes taip mačiau darančius savo draugus. Ir keliais pastaraisiais metais atrodė, kad mes krypstame ta linkme.

Bet. Nespėjau. O Asta, kaip dabar tau norėčiau pasakyti, kad myliu tave, ko niekada nemokėjau ir ko niekas neišmokė. Bet tu dabar laisva. Nuo visų. Tu buvai man pavyzdys kuklumo ir gerumo mano svaigiame kelyje. Aš labiausiai norėjau būti tavo draugas. Tikiuosi tu manimi didžiavaisi, nes to aš norėjau labiausiai. Gaila, nepasakiau tau gyvai esant, kad aš tavimi didžiuojuosi ir tave myliu. Dėl to, nes tu esi besišypsanti deivė.

Dalinuosi šiuo įvykiu, nes noriu, kad žinotumėte apie mano amazing mamą. Ji verta apkalbų, komentarų ir šotų. Ir vietoj užuojautų prašyčiau šiandien tik palinkėjimų. Palinkėkite mano mamos energijai (kuri dabar atsiskyrė nuo jos kūno) gero kelio ar bet ko, ko jai niekas šiame gyvenime nelinkėjo. Prašau! Ačiū labai!

P.S. Ryt važiuoju pasiimti mamos kūno iš UK ir, kiek man sakė, tai kainuoja ####, tad jei kas norite prisidėti prie mano mamos atgabenimo į LT, galite: TOMAS ALENČIKAS LT087300010110818532
Ačiū!

P.P.S. Su Asta galėsite atsisveikinti Lietuvoje, bet tikslią datą pranešiu kitą savaitę“, – rašė Alen Chicco žinutėje, kuria sutiko pasidalinti ir su Delfi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)