Savo ir mamos nuotraukų palyginimu garsi moteris pasidalijo socialinių tinklų paskyrose. Įkėlusi nuotrauką į „Facebook“ ji sulaukė ir ne vieno komplimento bei nuostabų dėl jų panašumo.

„Aš ir mano mamytė. Šias dvi nuotraukas skiria beveik 40 metų“, – rašė R. Norvilė.

„Kokios jūs panašios“, – rašė viena sekėja, kuriai netrukus pritarė ir kita.

„Abi gražuolės, abi dailios, artistiškos. Miela akis paganyti“, – komplimentų negailėjo kitas komentatorius.

Delfi kalbinta moteris pasakojo, kad jos mama su šia šukuosena eidavo į įvairius renginius, šventes ir gimtadienius. Prisiminusi tai R. Norvilė sugalvojo atrasti jos jaunystės nuotrauką.

„Man užsinorėjo susirasti, kaip ji tą šukuoseną darydavo. Vakar suradau ir įdėjau, kad žmonės pamatytų, kad ir tada, ir dabar tokias šukuosenas daro. Kadangi vaidinau panašų laikmatį, gal šiek tiek senesnį, sugalvojau palyginti“, – pasakojo ji.

Renata Norvilė

Garsi moteris sakė, kad į socialinius tinklus įkelta nuotrauka labai sena. Dabar tiek ji, tiek jos mama – blondinės.

„Anksčiau sakydavo, kad vaikystėje buvau labai panaši į tėtį, bet dabar pati matau, kad supanašėjau su mama“, – šypsojosi ji.

Delfi R. Norvilė pasakojo, kad jos mama visada turėjo nepaprastai gerą širdį.

„Tokios geros mamos, kaip aš, niekas neturi. Ji tiesiog toks gėrio įsikūnijimas, nes myli visus ir viską. Jai visada viskas gerai, patogu. Ji gali, kai reikia, visiems suteikti pagalbos“, – pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją