Delfi Jazzu pasakojo, kad ją penktadienį puošė dizaineris Liutauras Suvorovas ir stilistė Rūta Liutkutė.

„Pirminę velnio sėklą pasėjo Monika Matukaitė, o plaukai, makiažas – po daug metų į Lietuvą sugrįžusio Aurimo Juodiškio, mano vieno iš geriausių draugų, mano širdies žmogaus. Tokie artimi širdžiai žmonės rūpinasi mūsų stiliumi, nes su kitokiais nebedirbame. Norime dirbti meilėje, taikoje ir lengvume“, – sakė Jazzu.
Justė Arlauskaitė-Jazzu

Atlikėja teigė, kad ruošdamasi įvairiems renginiams ji visada pasako savo nuomonę, susijusią su stiliumi. Anot Jazzu, tuomet kartu su komanda pavyksta greitai rasti kompromisus.

„Pasitikiu profesionalais, nes kitaip gyvenime negali būti. Atsiduodu jiems į rankas, bet, jei man kažkas nepatinka, griežtai pasakau. Žmonės, su kuriais mes dirbame, panašiai jaučia pasaulį, todėl suklysti neįmanoma“, – šypsojosi žinoma moteris.

Kartu su Jazzu penktadienio vakarą pasirodęs jos kolega L. Somovas teigė, kas nuo judviejų draugystės pradžios praėjo 20 metų. Anot jo, tai – puiki proga atšvęsti, todėl scenos partneriai vasaros pradžioje savo klausytojams padovanos įspūdingą koncertą.

„Su Leonu nesimatėme 6 ar 7 metus po paskutinio mūsų koncerto. Supratau, kad per tą laiką nebuvo nei vienos dienos, kada žmonės nereikalautų mūsų dainų ar albumų. Šnekėjome su vadybininku Lauru Lučiūnu, jis tik sužaibavo akimis. Paskaičiavau, kad 20, todėl reikia švęsti. Nesimatėme ilgą laiką, patys norime atšvęsti mūsų draugystę, kūrybos pradžią, o kur daugiau tai daryti jei ne scenoje su žmonėmis, kurie myli mūsų muziką“, – Delfi sakė Jazzu.
Justė Arlauskaitė-Jazzu, Leon Somov

Delfi primena, kad penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko didžiausias lietuviškos muzikos renginys – „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonija. Tą vakarą buvo pagerbti ryškiausi atlikėjai ir grupės, kurie 2023-iais paliko ryškų pėdsaką – jiems tradiciškai įteiktos statulėlės.

M.A.M.A raudonojo kilimo akimirkos – vaizdo įraše:

Sausio 26 dieną įvyksiančios „M.A.M.A.“ apdovanojimų ceremonijos vairas patikėtas netikėtam duetui – vedėjais tapo viena ryškiausių šalies dainininkių Monika Liu ir vienas geriausių šalies humoristų ir televizijos laidų vedėjų – Justinas Jankevičius.

Renginio svečiai:

Jau anksčiau organizatoriai buvo atskleidę ir dalį ceremonijoje pasirodysiančių atlikėjų, tarp kurių – legendinės grupės „Hiperbolė“ nariai, Vaidas Baumila, Rokas Yan, Evgenya Redko, Inga Jankauskaitė. Įspūdingus pasirodymus „M.A.M.A.“ scenoje surengė viena garsiausių šalies indie pop muzikos grupių „Sisters On Wire“, garsiausias šalies DJ‘s – Jovani, scenoje savo hitus pristatė atlikėjai Remis Retro bei Jurijus. Ugningą šou pirmą kartą didžiojoje scenoje surengs roko grupė „Mėlyna“, reperis Proflame. Taip pat scenoje žiūrovai išvydo išskirtinį alternatyvios muzikos kūrėjos Rūtos MUR pasirodymą, grupę „Žemaitukai“ bei kitus.

„Muzikos apdovanojimų ceremonija – tai dinamiškas, kupinas netikėtumų ir nesuvaidintų emocijų vakaras. Kiekvienais metais žiūrovus stengiama pradžiuginti įspūdingais pasirodymais ar net netikėtais sugrįžimais. Šie metai nėra išimtis. Jau kuris laikas didžiulė profesionalų komanda rengia įsimintiną reginį, kurį išvysime jau kitą penktadienį Kaune“, – dar iki renginio intrigavo organizatoriai.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)