DELFI paklausta apie tai, koks makiažas leistų tapti vakaro karaliene ir sužavėtų ne vieną stipriosios lyties atstovą, populiari atlikėja teigė, kad svarbiausia pasidažyti saikingai, subtiliai ir nesirinkti per daug ryškaus makiažo.

Vieną iš galimų makiažo variantų, skirtų vakarui, O. Pikul-Jasaitienė pademonstravo renginyje. Vizažistės modeliu tapo scenos kolegė, gera draugė Vita Jakutienė.

„Atlikau namų darbus. Paruošiau modelio veidą makiažui. Dėstydama makiažo pamokas moterims pasakau, kad pirmasis žingsnis turėtų būti odos priežiūra, reikia atkreipti dėmesį į problemas“, - kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė

Pirmiausia O. Pikul-Jasaitienė siūlo užmaskuoti paakius, tada padengti veidą kremine pudra. Vėliau dainininkė sumodeliavo kolegės veidą – su kamufliažu padengė paakių sritį, skruostus, kaktą. Daug dėmesio Oksana skyrė sausai pudrai. „Užfiksavę makiažą sausa pudra, gražios išliksite iki vakaro pabaigos“, - sakė atlikėja.

„Moterys labai mėgsta išryškinti skruostus. Veidas yra kaip veidrodis – kaktos zona turi atsispindėti ant skruosto“, - savo žiniomis dalinosi Oksana. Prieš tepdama šešėlius moteris padengė akių vokus šešėlių baze.

Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vita Jakutienė

Pasak vizažistės, blizgančius, metalo atspalvių šešėlius reikėtų naudoti ypač atsargiai. Vidinę akies voko pusę vizažistė siūlo dažyti šviesiais, o išorinę – tamsiais šešėliais. „Turi matytis kuo mažiau tamsių šešėlių potepių. Visada galite retušuoti, nebijokite pažaisti su šepetuku“, - sakė O. Pikul-Jasaitienė. Vėliau moteris paryškino V. Jakutienės žvilgsnį tamsiu pieštuku, akcentu tapo blizgūs šešėliai. Putlias V. Jakutienės lūpas vizažistė padengė šviesios spalvos blizgesiu.

Dainininkė taip pat atskleidė, kad jos mėgstamiausias makiažas yra vakarinis. „Toks mano darbas. Žmonės dažnai nustemba pamatę, kaip aš atrodau gatvėje ir kaip scenoje“, – DELFI sakė O. Pikul-Jasaitienė.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)