„Esu gera vairuotoja ir mėgstu greitį, bet esu atsargi. Tačiau vakar viskas įvyko ne dėl greičio ar atstumo nesilaikymo, o dėl trečio vairuotojo, kuris ir sukėlė šią avariją“, – DELFI pasakojo E. Santos.

Moteris dėkoja Dievui, kad incidento metu niekas nenukentėjo. Labiausiai ji pergyveno dėl priešais buvusio automobilio.
Erikos Santos automobilis

„Kai tik įvyko avarija, aš tiesiog iššokau iš mašinos ir pribėgau prie vairuotojo paklausti, ar nėra vaikų. Nes labai susijaudinau, kai pamačiau ant galinės sėdynės vaikišką kėdutę. Buvo 8 valanda ryto, taigi tikimybė, kad tėtis veža vaiką į mokyklą, buvo didelė“, – pasakojo moteris.

Pašnekovė neslėpė, kad jai visos avarijos kelia šoką, ypač jei jas sukelia neblaivūs ar „kvaili“ vairuotojai, kurie dažniausiai jau yra nusižengę kelių eismo taisyklėms.

Tiesa, nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Lietuvė už Atlanto sulaukė išties įdomių pasiūlymų.

„Tuo metu kaip tik važiavau į „Woman and Human Rights“ konferencija. Nors pavėlavau valandą, gavau pasiūlymą prisijungti prie „United Nations“ organizacijos. Manau, kad mano pozityvumas vėl padėjo, juk negalima leisti vienam blogam įvykiui sugadinti visos dienos, ar ne?“, – optimistiškai nusiteikusi ji.

E. Santos prisipažįsta, kad ši savaitė jai buvo labai keista, pilna įvairių atsitiktinumų.

„Tai hakeriai įsisuka į mano svetainę, tai avarija, tai produktyvūs susitikimai, tai kažkokie nerealūs pasiūlymai, svarbūs renginiai... Gal man reikėtų paskaityti savo horoskopą ir palaukti, kol praeis šita įvykių lavina, – stebėjosi Erika. – Manau, kad ši savaitė tikrai ilgam man įstrigs atmintyje.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)