Kaip jums pavyko pasiekti tokį populiarumo lygį, kad žmonės pažįsta jus ne tik pagal vardą, bet net pagal pirmąją jo raidę?

Madonnos vardą paveldėjau iš mamos. Pamenu, kai pradėjau įrašinėti savo dainas, pagalvojau, kad Madonna Ciccone – pernelyg ilgas vardas, todėl palikau tik pusę. Vėliau mano aplinkoje buvo nuspręsta, kad pakanka vienos „M“.

Kaip pati save suvokiate?

Nežinau. Galite mane vadinti artiste. Svarbiausia, nevadinkite popmuzikos žvaigžde – negaliu to pakęsti. Žinote, koks skirtumas tarp pop žvaigždės ir teroristo? Su teroristu galima susitarti.

Ar populiarumas suteikia malonumo?

Taip, nemokamai gauni drabužių. Dizaineriai siunčia juos man dėžėmis.

Jums tai svarbu todėl, kad išaugote vargingoje šeimoje?

Mūsų šeima nebuvo varginga, ji buvo labai didelė. Turiu septynis brolius ir seseris.

Jums patinka tokios didelės šeimos?

Taip, tačiau pati neketinu susilaukti aštuonių vaikų.

Jus auklėjo griežtai, o kaip auklėjate savus vaikus?

Jeigu Lourdes būčiau leidusi daryti viską, ko ji nori, ji nebūtų sulaukusi 9 metų. Būtų suvalgiusi tiek saldumynų, kad ją ištiktų šokas.

Mano vaikai, Lourdes ir penkiametis Rocco, patys susirenka savo žaislus ir išmėtytus daiktus. O jeigu nesusitvarkys, vadinasi, negalės žiūrėti televizoriaus. Jiems leidžiama per savaitę pažiūrėti vieną filmą ir du televizijos šou.

Guy palaiko tokią auklėjimo liniją?

Jis ėmė imti iš manęs pavyzdį, kad vaikai galutinai neužliptų jam ant galvos.

Kas jums svarbiausia šeimoje?

Gebėjimas klausyti ir išgirsti vienas kitą, taip pat galimybė greitai atsigauti nuo stresų. Na ir, žinoma, humoro jausmas.

Ar jūsų šeima draugiška?

Taip. Jie visi per šeimos šventes iš manęs nepiktai šaiposi.

O kas labiausiai?

Mano vyresnieji broliai. Buvo laikas, kai jie man darė didelę įtaką, ypatingai Christopheris. Tik jo dėka tapau vegetare.

O tėvas? Jam patinka jūsų kūryba?

Jam niekada nedarė didelio įspūdžio tai, kuo aš užsiimu, nors man visada norėjosi jo pritarimo. Vis dėlto neseniai jis atsiuntė žinutę elektroniniu paštu, kurioje parašė, kad manimi didžiuojasi.

Kokie jūsų santykiai su seserimis?

Esu labai artima su dviem iš jų. Šiaip su visomis palaikau ryšį, tačiau ypatingai šilti santykiai su ta, kuri gyvena Los Andžele. Ji turi nuostabią šeimą ir nors ji jauniausia, dažnai iš jos imu pavyzdį.

Iš ko dar imate pavyzdį?

Man patinka stiprios moterys. Pavyzdžiui, mano draugė Hillary Clinton. Šou versle nedažnai sutinku moterų, į kurias galiu žiūrėti iš apačios į viršų.

Čia daug talentingų ir gražių aktorių bei dainininkių, tačiau revoliucionierių trūksta. Nors net gražios moterys negali visą gyvenimą išstovėti su šampano taure rankose.

Save laikote revoliucioniere?

Žinoma. Monogamija, kurios laikausi būdama santuokoje – man tikra revoliucija.

Nors išpažįstate kabalos mokymą, tačiau savo pasirodymuose naudojate ir krikščionišką simboliką.

Be kabalos dar studijuoju induizmą, budizmą ir daosizmą. Šios religijos turi bendrą pagrindą...

Vis dėlto pirmenybę teikiate kabalai, jūsų pavyzdžiu pasekė ir kitos žvaigždės: Demi Moore, Britney Spears, Winona Ryder, Barbara Streisand...

Tai daugiau filosofija, nei religija. Ji padeda atsiriboti nuo išorinio chaoso ir pažinti save.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją