Pop žvaigždė buvo pastebėta žengiant į Shimon Peres namus Jeruzalėje su savo vyru Guy Ritchie po šeštadienio saulėlydžio, kai baigėsi žydų Naujieji Metai. Izraelio televizija pranešą, jog Taikos Nobelio premijos laureatas Madonnai įteikė Senojo Testamento kopiją, kurios ji buvo prašiusi.

Penktadienį dainininkė buvo nufilmuota dainuojant žydiškas dainas ir šokant Kabalos konferencijoje tarp didelės žmonių minios.

Madonna, į Šventąją žemę atvykusi trečiadienį, tapo Kabalos pasekėja prieš kelerius metus, nors augo kaip krikščionė, o žydų ortodoksai pasibjaurėjo tokiu jos susidomėjimu šia sekta.

Įžymybė priėmė hebrajišką Esther vardą ir ant riešo nešioja raudoną raištį, kuris atbaido blogį. Savo vizito metu ji planuoja aplankyti šventas Kabalos pasekėjams vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją