„Pirmadienis buvo magiška diena, nes po pasirodymo su asistente Kristina Tarasevičiūte reikėjo kuo skubiau grįžti į Vilnių. Tačiau automobilis sugedo ne šiaip važiuojant mišku, o Ruklos karinėje teritorijoje, kur reikalingi specialūs leidimai, - DELFI pasakojo M. Wizardas. - Laimei, mums išsisukti pavyko, bet stresas buvo neįtikėtinas. Kol persirengimo kambaryje su Kristina ruošėmės pasirodymui, mano kolega iškvietė pagalbą, kad partemptų mano mašiną.“

Prieš pasirodymus, anot M. Wizardo, labai svarbus susikaupimas ir gera reakcija. Todėl po tokio incidento jaunam vyrui reikėjo kaip reikiant suimti save į rankas.

„Blogiausiu atveju būtume likę nakvoti kareivinėse. Nes Rukla nėra priemiestis, kur tu gali išsikviesti taksi, tai karinė bazė“, - pasakojo M. Wizardas.

Chrysler“ automobilis Mantui būdavo lyg antri namai. Be jo iliuzionistas - kaip be rankų ir be kojų. Transporto priemonė jam reikalinga važinėti į renginius.

Kadangi prieš šventes automobilių remonto dirbtuvės yra perpildytos arba uždarytos, Mantui neliko nieko kito, kaip tik išsinuomoti kitą mašiną.

Sugedo Manto Wizardo automobilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)