Nors medikai dar nesiryžta garantuoti, tačiau spėja, kad šeimai turėtų gimti dukrytė. „Gydytojai iš pradžių sakė, kad bus berniukas. Dabar sako, kad vis dėlto ne“, – naujienų portalui DELFI atskleidė „Lietuvos balso“ mokytojas M. Vitulskis.

Merūnas ir Erika Vitulskiai berniukui jau buvo išrinkę tris vardus, tačiau dabar šeima renka vardą pirmagimei. Merūnas atskleidė, kad vardą mergaitei renka neįmantrų. „Nesinori, kad būtų labai standartinis. Tuo pačiu nesinori, kad būtų kaip kosminių filmų prisižiūrėjus išrinktas. Norisi, kad ir pačiam vaikui būtų su tuo vardu lengva gyventi. Ir kad patyčių jokių dėl vardo nepatirtų. Žiūrime, kad būtų gražus vardas ir prasmingas“, atviravo dainininkas.

Operos solistas sako, kad kūdikio laukimas – didelis džiaugsmas visai šeimai: „Malonus procesas. Net ne procesas, o stebuklas. Sunku apie tai net kalbėti, bet labai gera. Laukiame, labai džiaugiamės“.

Į šeimos namus jau plaukia ir dovanos: „Dabar labai džiugu. Sulaukiame dovanų – tai vežimėlio, tai dar kažko. Džiugu. Momentais atrodo, kad aplinkiniai tuo rūpinasi labiau negu mes“. Nors šeima atsakingai ruošiasi vaikelio atėjimui į pasaulį, Merūnas sako, kad daugiausiai pasiruošimo rūpesčių lauks likus porai mėnesio iki šeimos pagausėjimo.

Kūdikiui šeimos namuose jau įrenginėjamas ir kambarys. „Jau beveik į pabaigą. Baldininkai jau baiginėja viską tvarkyti. Norisi, kad būtų baigta laiku, – atskleidė būsimas tėtis. – Nieko nespaudžiame – nei savęs, nei kitų dėl kažkokio specialaus pasiruošimo. Viskas vyksta labai natūraliai“.

Paklaustas, kaip palepina žmoną Erika šiuo laukimo periodu, Merūnas teigė, kad jo žmona yra lepinama visada: „Ypatingą žmogų reikia lepinti visą gyvenimą. Dėmesio skiriu, kad nepervargtų. Labai stebime vienas kitą. Gal visgi aš ją daugiau, kaip ji jaučiasi. Dabar dar ir karščiai prasidėjo. Žiūriu, kad spaudimas Erikos žemas nebūtų, kad bloga nepasidarytų. Kiekviena šeima žino, ką tai reiškia. Moteris pati labiau remiasi savo pojūčiais. Tai gamtiniai dalykai“.

Išgirdęs klausimą, ar ateities planuose jau yra planuojamas broliukas arbe sesutė, „Lietuvos balso“ mokytojas juokavo: „Palaukite, dar su pirmu nesusitaikome. O apie perspektyvą visada galvojame“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)