„Dainos žodžius ir melodiją sukūriau pati. O mano galvoje gimusią melodiją daina pavertė Paulius Jasiūnas“, - DELFI pasakojo kaip solo atlikėja debiutuojanti M. Šedžiuvienė.

Išgirskite dainą:

Jauna moteris sako, kad daug kas klausinėja, ką ji norėjo pasakyti šia daina. „Tiesiog vieną gražų vakarą buvau namuose viena ir galvoje kilo tokie kūrinio žodžiai“, - sakė ji. Monika tikina, kad dainą „Confused“ kiekvienas gali interpretuoti savaip.

Anot soliniu keliu pasukusios Monikos, vyras jos veiklą vertina labai teigiamai. „Aš esu laiminga tai darydama. O kai aš esu laiminga, jis taip pat yra laimingas už mane, - sakė M. Šedžiuvienė. - Tačiau vyras šios dainos galutinės versijos dar negirdėjo. Bet juodraštinis variantas jam patiko – jis labai džiaugėsi už mane.“

Su „Pop ladies“ koncertuojanti M. Šedžiuvienė pasakojo, jog koncertuoti su merginomis jai labai patinka. Tačiau kiekviena grupės narė turi ir savo repertuarą, savo grupes.

„Aš pagalvojau, o kodėl aš negaliu turėti savo solinės programos? Žinoma, neskubėsiu ir nelėksiu koncertuoti viena. Pirmiausiai reikia turėti ir savo dainų. Viskas – po mažą žingsnelį“, - tikino ji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (335)