Kaip naujienų portalui DELFI sakė šaltiniai universitete, tokia studentė jokiuose universiteto sąrašuose neegzistuoja: „Paieška tokios neranda“.

Šią informaciją patvirtino ir VGTU Studentų atstovybės Architektūros fakultete Ryšių su visuomene koordinatorė Jovita Laurukėnaitė. „Aišku, kad ne“, – paklausta, ar Monika Šalčiūtė kada nors yra buvusi minėto universiteto studente, atsakė jo atstovė.

DELFI susisiekė su pirmą kursą turėjusią baigti Monika ir pasiteiravo, kaip jai sekasi studijos. „Sesija sekėsi neblogai. Ačiū. Esu filmavime, nelabai galiu kalbėti“, – paskubėjo baigti pokalbį šokėja.

M. Šalčiūtė kategoriškai paneigė, kad VGTU ji nesimoko: „Jūs pastoviai gaunate keistą informaciją. Labai daug gandų yra netikra“, – nukirto mergina.

Nuo 2013-ųjų rugsėjo mėnesio Monika neva turėjo gilintis į architektūros mokslus. Tada pasiteiravus, kaip merginai sekėsi švietimo įstaigoje pirmomis rugsėjo dienomis, Monika nebuvo linkusi į komentarus ir pasakė, kad apie savo studijas nekalbės.

„Viskas gerai, pagal planą. Nenoriu plėtotis, kad paskui man mokantis žiniasklaida ateitų į paskaitas ir į akis lįstų. Jie seka kiekvieną mano žingsnį, o man mažiausiai reikia kažkokios įtampos“, - tada kalbėjo pašnekovė.

-

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (897)