Neilgai trukus nuotrauka sulaukė kelių tūkstančių laikų, o komentatoriai nestigo komplimentų. Tačiau atsirado ir nepatenkintų.

M. Šalčiūtė turi beveik 124 tūkstančius sekėjų iš Lietuvos ir užsienio. Kiekvieną dieną į socialinį tinklą kelianti nuotraukas mergina sekmadienio popietę įkėlusi nuotrauką iššaukė komentatorių diskusijas: vieni merginą gyrė už gražią figūrą, o kiti – peikė, neva tokių nuotraukų į internetą dėti nederėtų.

Monika Šalčiūtė

„Man tikrai Monika graži, nu bet nelabai faina čia į tą užpakalį žiūrėti, vyrams gal ir smagu, bet ne mums, moterims. Kažkaip jau čia per daug, Monika“, –  komentavo gerbėja.

Diskusijai įsiaudrinus, atsirado ir M. Šalčiūtę ginančių gerbėjų.

Maladiec Monika, tavo namai tavo šventovė, vaikščiok, kaip nori apsirengus, o turint tokią gražią figūrą, dailų veiduką nėra, ką slėpt aplamai, demonstruok viską, ką turi gražaus, mėgaukis gyvenimu ir nekreipk dėmesio į gyvačių komentarus, gelia tik tos, kurios niekada taip neatrodė ir neatrodys, o vyrai tai jeigu jie sveikos orientacijos tai kiekvienas turėtų seiliotis pamatęs tokią nuotrauką , o kuris rašo neigiamą komentarą, reiškia, truputį nuskriaustas gyvenimo. Pirmyn, Monika, visur tave palaikau“, - Moniką gynė gerbėja.

Pati Monika pavydžioms merginoms atšovė, kad šios, neva, pavydi grožio ir tobulų kūno linijų.

„Mergaitės, kiek pas jus kompleksų, nuotraukoje nieko TOKIO nėra... Jeigu nepatinka, kam komentuoti? Eikit ir tarpusavyje kalbėkite, o ne man komentuokite, juokinga... Ir po to dar sakote – ne pavydas, tai koks tikslas komentuoti?, - rašė Monika, - Namie tai karšta. Vaikštau taip, kaip man patogu. Juk ne pas jus svečiuose. Ne jums ir priekaištus sakyti. Plius tai šortukai ir palaidinė, ne joks stebuklas".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (552)