Trečiadienio popietę susitikimas, surengtas viename Vilniaus viešbučių, patyrė tikrą fiasko. Į „merginos iš pasakos“ kvietimą susitikti „Facebooke“ atsakė daugybė gerbėjų, tačiau susitikimo dieną į sutartą vietą atvyko vos keli – ištikimiausieji, nešini gėlėmis ir plakatais su M. Šalčiūtės nuotraukomis.

Dar praėjusią savaitę mergina pati susisiekė ne tik su pagrindiniu naujienų portalu DELFI, bet ir kitomis žiniasklaidos priemonėmis. M. Šalčiūtė tvirtino, kad tai - jokia apgaulė. Mintis iš arčiau pažinti žmones, kurie ja domisi, kilo po „Login“ konferencijos, į kurią susirinko šimtai žmonių.

Žmonės, kurie seka mane, žino apie mane viską. O aš apie juos beveik nieko. Man labai įdomu, kas jie tokie, ką gyvenime veikia. Tai bus pirmas susitikimas su jais akis į akį, todėl kartu jaudinuosi ir nekantrauju, – DELFI sakė M. Šalčiūtė, kitą savaitgalį rengianti susitikimą su gerbėjais viename sostinės viešbučių. – Atvykti gali ne tik studentai ar paaugliai, bet visi idėjų kupini verslo žmonės, kurie nori išgirsti iš manęs patarimų. Labai įdomu, ar atvyks tiek pat, kiek ir į „Loginą“.

Po susitikimo, į kurį atvyko vos keli žmonės, pasipylė pikti komentarai. Ketvirtadienio vakarą M. Šalčiūtė savo „Facebooko" paskyroje paviešino paaiškinimą apie neva nepavykusį susitikimą su gerbėjais.

Mergina tvirtino, kad ji filmavosi viename realybės šou, o susitikimas buvo surežisuotas kaip tik šiam įvykiui.

„Iš tikrųjų viskas buvo surežisuota tam (jei ką, režisuoju ne aš tokius reikalus, ten visada sugalvoja Crazy idėjų, kad būtų įdomiau žiūrėti ir žmonės kalbėtų), kad ramiai nusifilmuotume laidą be bereikalingo viešo dėmesio. Tikrą susitikimą pamatysit per TV, kuris įvyko ir buvo labai fainas, tačiau negaliu rodyti, nes tai skirta medžiaga eteriui", - rašė mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)