„Lietuvos politikams. Tuoj jūs pribarstysit milijoną žodžių apie meilę Tėvynei, nepriklausomybės reikšmę, demokratijos pasiekimus, tautos vienybę, vidaus ir išorės grėsmes, kiek padarėme, ką būtina taisyti ir visus likusius bla bla.

Žinot, kodėl jie būna bla bla? Todėl, kad dažnai tekstą jums parašo kiti, o jei rašot patys, tai taip per metus ir nesugalvojat, ką norit pasakyti, o sakot tik todėl, kad pasakyti reikia.

Tai va. Prieš eidami kalbėti nors minutėlę atsisėskit ir pamąstykit sau, ar tikrai tikit tuo, ką ketinate sakyti ir ar tai jaučiat. Nes jau geriau sėdėt priglaudus ausį prie Puntuko, nei klausytis tų nustipusios katės emocijų be aistros ir nuoširdumo“, – savo feisbuko paskyroje rašė M. Mikutavičius.

Netrukus po įrašu pasipylė pritariantys komentarai, o vienas komentatorių pajuokavo, ar tik ne koks M. Mikutavičiaus atstovas feisbukui šią kalbą rėžė. Tuo tarpu Marijus nepasimetė ir pašmaikštavo, jog jo feisbuko paskyroje pasireiškė sekretorė, kurią jis jau atleidęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)