Draugai debiutą išgyrė

Draugai ir pažįstami I. Daugirdaitei negailėjo gražių žodžių apie jos debiutą muzikiniame video klipe. Mergina džiaugėsi, kad niekas nepavydėjo, o palaikė: „Niekam nesakiau, kad filmavausi. Sulaukiau daug skambučių ir žinučių, kodėl niekam nieko nepasakojau. Draugai sakė, kad gražiai atrodžiau, visiems klipas patiko.“

Ieva Daugirdaitė ir Marijonas Mikutavičius

Baimės nejautė

„Daugiausiai keblumų filmuojantis kėlė šaltas oras. Visai neturėjau filmavimosi patirties. Žinau, kaip padaryti, kad žmogus kadre gerai atrodytų. Tačiau įsijausti pačiai į vaidmenį buvo iššūkis, kurį mielai priėmiau. Jokio baimės neturėjau. Jaučiausi, tarsi dirbčiau su šeimos nariais“, - DELFI kalbėjo I. Daugirdaitė, nenorėjusi atskleisti, kokį honorarą jai sumokėjo už darbą.

Ieva Daugirdaitė

Kadangi I. Daugirdaitė buvo vienintelė neprofesionali aktorė, įsijausti į vaidmenį merginai padėjo visa komanda. Stilistė vaizdo klipe filmavosi kartu su Maskvoje sparčiais karjeros laiptais kopiančiu Arnu Fedaravičiumi. Pašnekovė džiaugėsi, kad aktorius jai labai padėdavo, negailėjo patarimų.

Kelią atvėrė ilgi plaukai

I. Daugirdaitei ne kartą teko rengti M. Mikutavičių, pasirūpinti, kad fotosesijose ar filmavimuose jis atrodytų puikiai. Nusifilmuoti klipe merginą pakvietė ne populiarus dainininkas, o režisierius Ričardas Marcinkus.

Ieva Daugirdaitė

„Marijonas sakė, kad tik išvydus mane filmavime jam atsivėrė akys – aš buvau ta, kurios jie ieškojo. Jokių atrankų nebuvo. Kūrybinė komanda turėjo viziją, kaip turi atrodyti mergina klipe. O aš atitikau jų standartus. Tam tikra prasme šis klipas yra apie plaukus“, - juokėsi I. Daugirdaitė, galinti pasigirti ilgais, nedažytais ir išpuoselėtais plaukais.

Draugiški santykiai su M. Mikutavičiumi

Pašnekovė negailėjo pagyrų vienam populiariausių Lietuvos atlikėjų. 

„Tarp mūsų tikrai nebuvo jokių romanų (juokiasi)M. Mikutavičius ne tik yra svajonių vyras, bet ir šiltas, nuoširdus žmogus. Jis – vienas iš tų atlikėjų, kuriam jauti labai didelę pagarbą. Vertinu, ką jis daro. Filmavimo darbai truko tris naktines pamainas. Nuoširdžiai stengiamės per tokį trumpą laiką padaryti, ką galėjome“, - pasakojo Ieva.

M. Mikutavičiaus vaizdo klipo filmavimo užkulisiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)