„Norint geriau jaustis po ilgos darbo dienos ar smagaus vakarėlio galima išbandyti ypač veiksmingą nidros jogą. Reikėtų 15 min. ramiai pagulėti ant nugaros tuo metu, kai energijos visiškai nėra, o naktiniam miegui dar ne laikas. Tai meditacijos forma per kurią užmigti nevalia. Rekomenduoju nidrą bent kartą išbandyti su profesionaliu jogos mokytoju ir šį metodą labai paprastai galėsite naudoti vieni. Jei nesate to išmokę, galite tiesiog ramiai pasėdėti patogioje pozoje tiesia nugara ir pailsinti akis bei sutelkti dėmesį į savo kvėpavimą", - pataria jogos mokytoja.


Anot Milanos, net ir trumpalaikis dėmesio sutelkimas į kvėpavimą padeda atpalaiduoti mintis ir leidžia bent trumpam atitrūkti nuo rūpesčių. Apie 16 val. kasdien ji ima jaustis apsnūdusi, todėl be specialių pratimų pasigamina energijos suteikiantį gėrimą. Ji susimaišo stiklinę vandens, pusės žalios citrinos sulčių ir šiek tiek klevų sirupo.

„Tai puikiai atstoja kavos puodelį ir tonizuoja. Jei norite detoksikuojančio efekto, į šį gėrimą galima įpjaustyti keletą riekelių jalapeno pipiro ir palaikius 15 min., prieš geriant, pipirą reikėtų išimti". Tačiau egzistuoja ir jau daug kartų patikrintas receptas, kurį išbandžius, kaip juokauja M. Jašinskytė, pagirių ar nuovargio likti neturėtų.

Reikės:
1 2 citrinos,
valgomasis šaukštas šalto spaudimo alyvuogių aliejaus,
1 2 skiltelės česnako,
stiklinė šilto vandens,

Šiltą vandenį, anot žinomos moters, geriausia gerti vos tik pabudus. Tuomet geriausia atlikti nedidelę mankštą ir sumaišius visus minėtus produktus išgerti šį kokteilį. Taip pat rekomenduojama išgerti anyžių, pankolių ar vaistinės ožragės arbatos, kurią geriausia ruošti stikliniame ar keramikiniame inde.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)