Žinia apie antrosios atžalos laukimą M. ir E. Vitulskių šeimoje, žiniasklaidoje pasklido praėjusių metų vasarą. Pora jau augina pirmagimį Ajų. Merūnas su Erika jau išrinko ir vardą – Ajaus broliuką pavadino Herkumi.

Žinią apie šeimos pagausėjimą DELFI patvirtino pats Merūnas, kuris sūneliu jau džiaugiasi tik per atstumą. „Visi jaučiamės labai gerai, tačiau vos kelias dienas pasidžiaugęs šiuo stebuklu turėjau išvykti, – pasakojo Merūnas. – Grįšiu tik kovo pradžioje ar viduryje. Prašiau Erikos viską filmuoti ir fotografuoti. Teks džiaugtis per atstumą. Tačiau, kaip visada sakau, viskas turi savo kainą.“

Šia žinia Merūnas pasidalijo ir savo feisbuko paskyroje. „Na ką, brangūs draugai ir prijaučiantieji, mes jau keturiese! Herkus Erikutę padarė dukart mamyte, o mane dukart tėčiu. Brolis pasimetęs“, – ir džiaugėsi, ir progos pašmaikštauti nepraleido ką tik antrą kartą tėveliu tapęs Merūnas.

Tėveliai antram sūnui išrinko germaniškos kilmės vardą, kurio reikšmė – „namų valdovas, šeimininkas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (346)