Džiugia žinia socialiniame tinkle pasidalijo J. Juškaitė. Moteris atskleidė ir ką tik gimusios mažylės vardą.

Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Susipažinkite su Elena Juškaite Sabatauskaite. Gimė gruodžio 17 d. ryte, prašo ją vadinti Elena, o jei trumpiau, tai Ela. Visos sveikos ir laimingos“, – džiaugėsi ji.

Delfi primena, kad apie lygių galimybių kontrolierės nėštumą kalbos sklido jau seniai, tačiau šio fakto patvirtinti ji iš pradžių neskubėjo.

Visgi paaiškėjus, kad B. Sabatauskaitė išeina nėštumo ir gimdymo atostogų, džiugia žinia ji pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

Be to, žinią apie atostogas naujienų portalui 15min.lt patvirtino Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos atstovė spaudai Mintautė Jurkutė.

Moters pareigas perims ir ją pavaduos Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė.

Tiesa, Delfi bandė susisiekti tiek su B. Sabatauskaite, tiek su J. Juškaite, tačiau nesėkmingai.

Delfi primena, kad prieš dvejus metus B. Sabatauskaitė buvo Seimo paskirta į Lygių galimybių kontrolierius.

Nuo 2010 m. ji dirbo Lietuvos žmogaus teisių centre, o po trejų metų tapo centro vadove. Tapus lygių galimybių kontroliere, jos vietą centre užėmė žmogaus teisių ekspertė J. Juškaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės