Anuomet žinomi žmonės buvo vertinami kitaip – jie sunkiau prieinami, matomi tik ant scenos, televizijos laidose ar žurnalų puslapiuose. Toks buvo ir Lukas, žinantis, ką reiškia gatvėje pasivejančios gerbėjos, jų dovanos ar pasirašinėjimas ant keisčiausių daiktų – pavyzdžiui, džinsinių kelnių.

Būti žvaigžde šiuolaikiniame pasaulyje jausmas kitoks dar ir dėl požiūrio į psichologinę sveikatą. Anot Luko, aktyviam žmogui privalu reguliariai nuryti po sielos vitaminą – apsilankyti psichologo kabinete, kuris anuomet buvo pasiekiamas kur kas sudėtingiau. Jis pats patikina tai darąs reguliariai.

2016 m. pramogų pasaulį sukrėtė žinia – mirė Luko kolega, buvęs grupės „Kastaneda“ narys Romanas Neyelovas-Kipishas. Pasiteiravus, ar būtent pramogų pasaulyje sutiktas dėmesys turėjo įtakos sveikatos problemoms, su kuriomis susidūrė atlikėjas, Lukas prisiminė dieną, kuomet sužinojo apie netektį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją