Pora, prisiekusi ištikimybę L. Pavaročio gimtajame Modenos mieste, kartu jau gyvena nuo 1990 m, kai žymusis tenoras paliko savo pirmąją žmoną ir pasirinko gyvenimą su dvigubai jaunesne sekretore.

"Alicija su džiaugsmu kviečia jus į tėvelio Lučiano ir mamytės Nikoletės vestuves", - rašoma oficialiame jaunųjų dukrytės kvietime.

Į iškilmes atvyko didžiulis būrys įžymybių, tarp kurių buvo airių rokeris Bono ir italų atlikėjas Zuccero (Dzukero). Italijos bulvariniai laikraščiai ir televizijų pokalbių programos nekantriai laukė šios dienos.

"Maestro yra geros nuotaikos, taip pat ir Alicija bei Nikoletė", - sakė Bono.

Vietinių gyventojų minia smalsiai apžiūrinėjo rausvą nuotakos ir jos dukrytės sukneles, kurias jos įsigijo iš Giorgio Armani (Džordžo Armanio).

Tokia iškilminga proga maestro Pavarotis , sulaukęs pripažinimo už operos populiarinimą plačiosiose masėse, atsisakė dainuoti ir perdavė šią pareigą savo draugui tenorui Andrea Bocelli (Andrejui Bočeliui), per oficialią ceremoniją atlikusiam "Ave Maria".

Vestuvėse buvo galima pamatyti ir Ispanijos tenorą Jose Carreras (Chosė Karerą). Spalio mėnesį 68 gimtadienį švęsiantis L. Pavarotis 1990 m. kartu su Ch. Kareru ir Placido Domingo (Plačido Domingu) dainavo kartu pasivadinę "Trimis tenorais".

L. Pavaročio dainininko karjera prasidėjo prieš 30 metų, kai šis didelio stoto italas pakerėjo operos mėgėjus savo plačia šypsena ir varno juodumo plaukais per pasirodymą "Bohemoje". Jo turtingas, laisvai plaukiantis balsas ir užburiantis tembras pavertė jį vienu geriausiai apmokamų dainininkų pasaulyje.

L. Pavarotis sutiko Nikoletę, kai ši dar buvo studentė. Vėliau ji tapo ne tik jo asmenine sekretore, bet ir varomąja jėga, atgaivinusia solisto karjerą po klubo sąnario operacijos 1998 m.

Iš Modenos teatro išeinančius jaunavedžius pasitiko debesis konfeti. L Pavarotis dėvėjo savo garsiąją baltąją skrybėlę, Šimtai svečių patraukė į Modenos centriniame parke pastatytą milžinišką palapinę.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją