M. Daikerytės sesuo Didžiosios Britanijos sostinėje studijuoja magistrantūros studijas. Mergina bakalauro diplomą įgijo Lietuvoje. Militai kelionė netrūko ir išbandymų. Mergina pirmą kartą skrido lėktuvu viena: „Nors skristi niekada nebijojau, tačiau šis kartas buvo kitoks, labai jaudinausi.“

Susiorientuoti vienai dideliame mieste M. Daikerytei buvo nelengva. Atlikėja džiaugiasi, kad viskas puikiai pavyko ir ji be didelių trukdžių pasiekė sesers namus. Mergina pasakojo, kad susitikimas su sese buvo labai emocingas, neišvengta ir ašarų.

„Sesė, išvydusi mane prie durų, nesuprato, kas vyksta. Kelias minutes stovėjome apsikabinusios, tylėjome ir verkėme. Abi pajutome begalinę meilę ir artumą. Supratau, kaip pasiilgome viena kitos. Kai augome kartu, pasipykdavome, būdavo nesutarimų. Tačiau atstumas padarė savo“, - DELFI kalbėjo Milita.

Londone merginos aplankė kelis vakarėlius, susitikino su Militos sesers draugais, apžiūrėjo miestą. Didžiausią įspūdį atlikėjai paliko Londono parkai, kuriuose laksto žmonių nebijančios voverės, galima pamatyti pelikanų.

M. Daikerytė pasirūpino ir dovana. Mergina užsakė staliuką viename azijietiško maisto restorane, kur su sese jaukiai vakarieniavo: „Niekam ne paslaptis, kad Londone kainos didžiulės. Mes, lietuviai, o ypač studentai, negalime sau daug leisti. Tačiau džiaugiuosi, kad vakarienė buvo ypatinga ne dėl savo prabangos, o jaukumo, skanaus maisto.“

M. Daikerytės kelionės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)