Beveik keturiolika metų Lietuvoje leistas mados žurnalas „L'Officiel Lithuania“ atsisveikina su skaitytojais: gruodį pasirodęs žurnalo numeris yra paskutinis. Žurnalą kūrusios komandos planuose – vasarį pasirodysiantis didžiausias pasaulyje mados žurnalas „Elle“, rašoma pranešime spaudai.

„L'Officiel“, turintis per 30 redakcijų visame pasaulyje, Lietuvoje pasirodė 2010 metais. Per daugiau kaip dešimtmetį jis sulaukė didelio skaitytojų palaikymo ir tapo garsiausiu mados žurnalu Lietuvoje.

„Per šiuos metus „L'Officiel Lithuania“ išleido per 1 mln. egzempliorių, kurie pasiekė skaitytojų namus ne tik Lietuvoje, bet ir įvairiausiose užsienio šalyse. Dėkojame „L'Officiel“ už galimybę būti ir augti kartu su jais. Esame dėkingi visai redakcijos komandai bei partneriams, kurie prisidėjo prie tarptautinio mados žurnalo kūrimo Lietuvoje. Nuoširdžiai ačiū tariame skaitytojams, kurių palaikymas ir domėjimasis mada mus visada skatino augti ir tobulėti“, – sako Tadas Bruzgulis, „L'Officiel Lithuania“ direktorius.

Žurnalą kūrusios komandos planuose – kitų metų pradžioje pasirodysiantis didžiausias pasaulyje mados žurnalas „Elle“. Daugiau kaip 45 šalių – nuo Jungtinių Amerikos Valstijų iki Japonijos – leidžiamas mados žurnalas kas mėnesį pasiekia daugiau kaip 200 mln. skaitytojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)