„Mergaičių nesumažinom. Rūta mokslus tvarkosi ir viskas“, – DELFI tikino L. Lapkauskaitė, pasiteiravus, kodėl pastaruoju metu „Studentės“ pasirodymus rengia be Rūtos.

Klausiama, ar neplanuoja nutraukti bendradabiavimo su R. Žilionyte, L. Lapkauskaitė sakė artimiausiu metu to daryti neketinanti. Esą Rūta ir mokosi, ir turi bėdų su sveikata, todėl pastaruoju metu nedalyvavo filmavimuose ir koncertuose.

„Čia tik trumpos atostogos, bet aš nežinau, kaip bus toliau. Planų, kad liksim trys, neturiu. Laikinai nieko negalim pasakyti. Nieko keisto, jeigu kuri mergaitė sakytų, kad svarbiau – mokslai. Tai nėra nieko baisaus. Iki šiol su Rūtele bėdų nebuvo, o jeigu ir pasitaiko kokių bėdelių, tai mes, kolektyvas, pačios viduje jas ir išsisprendžiam. Gal kuri nors ateity gimdys, kas čia žino. Jeigu kuri mergaitė apsispręs nebedainuoti, pasakysim, kad apsisprendė“, – kalbėjo ji.

L. Lapkauskaitė seniai garsėja kaip itin reikli prodiuserė ir vadybininkė, todėl ją puikiai pažįstantiems žmonėms kalbos, jog ji atlaidžiai žiūri į tai, kad grupės narės daugiau dėmesio skiria mokslams, o ne darbui scenoje ir repeticijų salėse, atrodo tiesiog keistos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)