„Auginau papūgiuką, gražų tokį, spalvotą Karliuką. Buvau nupirkusi jam ir patelę, Karliną. Nu ir padėjom mes juos saulutėje, kad pasišildytų pavasarį“, - prisiminimais dalijosi garsi dainininkė.

„Va Petras (P. Kazlauskas - DELFI) nemėgsta tų gyvūnų, jam galėtų jų ir nebūti visai, bet vieną gražią dieną jis parvežė katiną. Ir tas katinas... kadangi papūga buvo pakirptu sparniuku, tas katinas iškrapštė mūsų Karliuką ir suėdė“, - tęsė Liveta.

Moteris prisimena patyrusi stresą, mat tuo metu ji viešėjo Vokietijoje, o žinia apie augintinio žūtį jai buvo labai netikėta ir skaudi.

„Ingutė (Ingrida Kazlauskaitė - DELFI) paskambino, pasakė, kad taip atsitiko. Vien tik ryškiai žalios, geltonos ir raudonos plunksnelės po visą kiemą plaikstėsi, ir sparniuką Ingutė rado, o katinas, ant smakro plunksa pasikabinęs, laižėsi“, - kalbėjo dainininkė.

L. Kazlauskienė sakė, jog išgirdus tokią žinią jai pasidarė silpna, tuo metu ji buvo užėjusi į parduotuvę, todėl prireikė net atsisėsti ant grindų. Moteris, negalėdama sutramdyti emocijų, ilgai raudojo.

Liveta pasakojo, kad kol Karliukas gyveno jos namuose, ji jautėsi labai laiminga, mat augintinis, pašauktas vardu, visuomet atsiliepdavo.

„Būdavo, ruošiuosi koncertui, o jis atbėga sparniukus ištiesęs ir tik lipa lipa lipa lipa manim ir užsilipdavo ant galvos. O aš toliau sau ruošiuosi, dažau blakstienas. Vėliau jis atsitūpdavo ant peties, pražiodavo snapuką ir savo liežuvuką laikydavo prikišęs prie mano skruosto, bučiuodavo mane užsimerkęs, toks buvo gražus...“, - gerų žodžių buvusiam numylėtiniui negailėjo dainininkė.

Moteris pasakojo, kad po, kaip pati sakė, nelaimės, ji nuvažiavo pas savo kolegę, dainininkę Nelly Paltinienę ir pasiguodė dėl augintinio netekties.

„Nuvažiavau pas ją ir raudojau, raudojau, o jinai man sako: „Žinai, brangioji, tu „nevaryk“ ant tų katinų, nes tokia ta jų prigimtis yra“, - N. Paltinienės mintis prisiminė L. Kazlauskienė ir toliau tęsė pasakojimą: „Tai va, ji buvo mano psichologė tuo metu, kai katinas suvalgė Karliuką.“

Kad ir kaip širdį skaudėjo Livetai, ji dar ilgai negalėjo pamiršti, kiek žuvęs augintinis kainavo bei katino, pražudžiusio paukštelį.

„Idiotas katinas, suėdė mano Karliuką. 300 litų buvau sumokėjusi, o jis papietavo kaip „Stikliuose“, - pasakojimą apie netektį baigė dainininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją