„Dalyvaudamas šiame projekte nei vienai sekundei nesusimąsčiau apie laimėjimą. Eidavau į filmavimus kaip į koncertus“, - sakė Paulius.

Superfinale jam teko įveikti itin stiprias konkurentes – Egidijaus Dragūno palaikymo sulaukusią Dagną Kondratavičiūtę, Donato Montvydo mokinę Moniką Linkytę, Katažinos Niemycko favoritę Godą Sasnauskaitę.

Tačiau prieš pat finalinę kovą vaikinas prisipažino nieko neprognozavęs. „Nes kai tai pradedi daryti, pradedi nervintis. Tai puikiai žinau iš savo patirties. Prieš penkerius metus buvau projekte „Žvaigždžių vartai“, kurio nelaimėjau. Tada savimi labai nusivyliau. Bet tai buvo gera gyvenimo pamoka. Todėl „Lietuvos balse“ stengiausi nieko neprognozuoti. Tiesiog norėjau dainuoti ir stengiausi, kad kiekvienas pasirodymas būtų kuo geresnis“, - DELFI pasakojo P. Bagdanavičius.
Paulius Bagdanavičius ir Inga Valinskienė

Beje, vaikinas prisipažino, kad už šią pergalę jaučiasi skolingas savo buvusiai mylimajai. „Nes kai dalyvavau „Žvaigždžių vartuose“, buvau su ja neseniai išsiskyręs. Tačiau visas dainas iš visos širdies dainuodavau jai. Šį nuoširdumą išmokau perteikti kiekvienoje dainoje“, - pasakojo Paulius. Šis projektas padėjo jam įgyti daugiau pasitikėjimo tiek kaip atlikėjui, tiek kaip žmogui.

„Lietuvos balso“ nugalėtojo titulą iškovojęs jaunasis atlikėjas taip pat laimėjo ir 100 tūkst. litų vertės prizą. Paklausus, ką darytų, jei būtų laimėjęs tokią sumą grynųjų pinigų, Paulius išdavė, kad paaukotų juos labdarai.
Paulius Bagdanavičius

„Didžiąją dalį pinigų būčiau paaukojęs labdarai. Kitą dalį galbūt skirčiau pamokoms pas gerus pedagogus. Tačiau šis prizas – labai geras. Galėsiu išleisti savo albumą, reklamuoti save, kad žmonės apie mane plačiau sužinotų“, - džiaugėsi „Lietuvos balso“ laimėtojas, Jungtinėje Karalystėje ketinantis studijuoti klasikinį vokalą.

„Lietuvos balso“ nugalėtojui atiteko televizijos eterio net už 100 tūkst. litų per LNK, solo koncertas, kurį prodiusuos kūrybos namai „ELITAZ“ ir kuris LNK eteryje bus jau sausio 4 dieną, dvejų metų kontraktą su „Show Makers“ talentų agentūra ir singlą, kurį galingiausiam balsui įrašys „Global Music & Talent Agency“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)