Katare gyvenančiai Berneen, šiuo metu viešinčiai Lietuvoje, daro įspūdį, kad šiuo metu čia yra sniego. Mat pastarąjį kartą sniegą ji matė prieš šešerius metus, taip pat viešėdama Lietuvoje.

„Atsibudau ir žiūriu, kad sninga! Jaučiausi labai laiminga. Tačiau lauke būti nelabai smagu“, - DELFI TV kalbėjo ji.

Nors atlikėja gyvena Katare, tačiau jai tenka keliauti, mat jos šalyje nėra išvystyta pramogų industrija.

„Labai sunku surasti įrašų studiją. Katare yra tik viena įrašų studiją, kur dirba profesionalai. Todėl man tenka keliauti“, - kalbėjo ji.

Pokalbio metu Berneen prasitarė, kad norint surengti koncertą Katare, būtina gauti tam licenciją. Prieš kiekvieną koncertą – ta pati procedūra. Leidimo koncertuoti negauna tik šaliai nepalankūs atlikėjai arba per daug atvirai kūną scenoje demonstruojantieji.

Paklausta, kaip jautėsi dalyvaudama „Kelias į žvaigždes 3” ir kokie jausmai ją lydėjo tuomet, DELFI TV viešnia pasakojo, kad tuo metu šou pasaulis jai buvo naujas ir nepažintas.

„Buvau naivi. Dariau viską taip, kaip kiti norėjo, plaukiau pasroviui. Dabar esu labai laiminga, laimingesnė nei anksčiau, nes dabar viską darau taip, kaip noriu“, - kalbėjo ji.

Atlikėja savo karjeros pradžia laiko savo pirmuosius pasirodymus Lietuvoje, nors dar prieš juos yra koncertavusi ir Pietų Afrikos Respublikoje. Po jos pasirodymų tiesioginiame TV eteryje, ji tapo geidžiama šou pasaulyje, vedė laidą „KK2”.

Klausiama, kodėl išvyko iš Lietuvos tuomet, kai jos karjera ėmė klostytis, atlikėja patikino, kad viena iš priežasčių, kodėl teko atsisveikinti su Lietuva buvo ta, jog ji čia negalėjo kurti tokios muzikos, kokios norėjo.

„Iš tiesų tai ir buvo pagrindinė priežastis. Negalėjau čia kurti tokios muzikos, kokios norėjau. Mano muzika angliškai skamba visiškai kitaip. Lietuvoje tiesiog nebuvo galimybės to daryti“, - atskleidė Berneen.

Paklausta, su kokiais muzikos kūrėjais tenka bendradarbiauti Katare, atlikėja atskleidė, kad dirba su amerikiečių įrašų studija.

„Buvo labai smagu, buvo labai gerai. Labai daug išmokau“, - sakė ji.

Po to, kai išsiskyrė jos ir pridiuserių keliai, atlikėja įkūrė kūrybos namus, tačiau šiuo metu ji bendradarbiauja su itin garsiu amerikiečių prodiuseriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)