Nors Lietuvoje jo vardas antraštėse dažniausiai mirga dėl jo orientacijos bei su ja kilusių keblumų ar džiaugsmų, JAV žiniasklaida jį pastebėjo dėl išskirtinio augintinio.

Šešką auginantis Mindaugas DELFI pasakojo, kad tai jau ne pirmas kartas, kai jo augintinis susilaukia didžiulio susidomėjimo. „Jis visur „užkimba“, nes retai kur pamatysi, kad kažkas šešką vedžiotų su pavadėliu, – juokėsi Mindaugas. – Iš tiesų dažnai jį žmonės gatvėje fotografuoja. Aplinkiniams keista, kad vaikštau su šešku. Ypač stebisi, kad su pavadėliu, nes čia, Amerikoje, tai retas reiškinys.“

Neseniai JAV apsigyvenusi pora dažnai keliauja po įvairias valstijas ir miestus. Šiuo metu jie apsistoję Ilinojuje, tačiau netrukus patrauks į Los Andželą, vėliau – į Holivudą. Su DELFI bendraudamas M. Grudzinskas-Gocht džiaugėsi, kad šiuo metu Ilijonuje „karšta lyg Portugalijoje, šiluma siekia net 31 laipsnį“.

„Šeškas – draugas pasivaikščiojimams Harboro parke“, – tokiu pavadinimu pavadinta nuotrauka laikraštyje „Kenosha News“. Tiesa, tai tik trumpa dienos akimirka apie keistuolį su keistu gyvūnu parke. Trumpame nuotraukos apršyme teigiama, kad Mindaugas iš Lietuvos, o jo šeškas Freda miega kone 20 valandų per parą. Beje, Mindaugo nuotrauka atsidūrė pirmajame laikraščio puslapyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)