Pastebiu, pastaruoju metu visi tokie geri ir tolerantiški pasidarė, kad
ilgiau prie jų pastovėjus turbūt net gėlės skleidžiasi, lakštingalos
pradeda čiulbėti ir mirtinos žaizdos staigiai užgyja... Matyt, visi
išsigando „10 sienų“ pilies prakeikimo?

Manęs apkaltinti homofobija nesišeis, nes su visais puikiai sutariu, o kai į kosmosą išskrendu net su ufonautais draugiškai domino žaidžiu, bet aš visgi manau, kad bičiukai, šokantys centrinėse miesto gatvėse su stajakais kelnaitėse ar jų imitacijomis rankose nėra kažkoks pasiekimas, sektinas ir pasididžiavimo vertas dalykas. Ir jokia seksualinė orientacija ar tolerancija čia neturi nieko bendro. 

Šokim prieš savo mažules ar mažulius klubuose, ar namie ant matraco kaip norim ir kada norim. Bet koks viešas savo seksualumo demonstravimas yra šiokia tokia propaganda ir, mano manymu, kvailumo požymis. Tas pats, tik kito plauko pupytinis gražulizmas  ir gal sprendimas įteisinti santuokas šiokia tokia išeitis, nes gal tik tuomet bus mažiau dėl ko rėkauti ir savo daikčiukus  demonstruoti... Nors visgi kažkaip dėl to kyla abejonių... O nekaltą vaivorykštę visgi palikim vaikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)