Konkurse taip pat dalyvauja dar dvi lietuvės: Monika Kmitaitė ir Brigita Gaižauskaitė. Už visas dalyves galima balsuoti oficialiame Fashion TV internetiniame puslapyje, tačiau tarp jų nėra S. Burbaitės.

„Visiška neteisybė. Tai – organizatorių problema, kurios jie niekaip neišsprendžia... Nors daug kartų sakiau, jog manęs nėra oficialiame puslapyje ir žmonės negali už mane balsuoti. Organizacija čia bloga, iki galo nesužiūrėta... Tokie dalykai rodo, kad konkurso kokybė nėra aukščiausio lygio. „Mis Visata“ konkurse nieko panašaus nebuvo“, – DELFI pasakojo S. Burbaitė.

Organizatorių darbu kiek nusivylė ir kitos lietuvės. Monika Kmitaitė teigė, jog per daug nesiskundžia, tačiau konkurso rengėjai galėtų būti ir kiek labiau organizuoti: „Užvakar organizatoriai paminėjo, kad kitą dieną važiuosime į prekybos centrą, aiškaus laiko nepasakė. O kitą dieną pasakė laiką tuomet, kai jau reikėjo skubėti ir vos spėjau pavalgyti.“

Brigita Gaižauskaitė buvo kiek atlaidesnė organizatoriams: „Konkurso organizacija nėra tokia, kokios galbūt tikėjausi tokiame konkurse, tačiau labai džiaugiuosi būdama čia.“

Lietuvių akimirkos Kipre – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)