Per dvyliką jau surengtų šou pakvietę publiką nusikelti į poezijos ir magijos pasaulį, Barboros Radvilaitės laikus, kaitinę ledą aistromis, šįkart Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko pakerėjo savo novatoriškomis idėjomis.

Be šou sumanytojų žiūrovai šiemet išvydo ir jau pažįstamas pasaulines dailiojo čiuožimo žvaigždes, ir Lietuvoje dar neregėto kanadiečio čiuožėjo Elladj Baldé pasirodymą. Kanados dailiojo čiuožimo jaunimo čempionas ant ledo pribloškia spalvingu ir stilingu spektakliu bei savo charizma. Maskvoje gimęs gvinėjiečio ir rusės sūnus šiuo metu – vienas populiariausių atlikėjų pasaulyje, nuolat kviečiamas pasirodyti garsiausiuose čiuožimo ant ledo renginiuose. Tarp „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2014“ atlikėjų taip pat bus dešimtkart Čekijos bei Europos dailiojo čiuožimo čempionas Tomašas Verneris, Pasaulio jaunimo ir Europos dailiojo čiuožimo čempionas Dmitrijus Dmitrenko iš Ukrainos, Latvijos dailiojo čiuožimo čempionas Denisas Vasiljevsas, Pasaulio profesionalų porinio čiuožimo čempionų pora iš Didžiosios Britanijos – Fiona Zaldua ir Dmitrijus Suchanovas, Pasaulio profesionalų dailiojo čiuožimo čempionas Gary Beacomas iš Kanados. Pirmą kartą Lietuvoje pasirodys akrobatų ant ledo pora – brazilė Carolina Madeira Soares ir kanadietis Carlas Des-Rosiers, tradiciškai renginyje dalyvaus ir jaunosios Lietuvos čiuožimo žvaigždės – Godos Butkutės ir Nikitos Jermolajevo pora. Godos, kaip porinio čiuožimo atstovės, debiutas prieš dvejus metus įvyko būtent „Liepsnojančio Kalėdų ledo“ metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)