„Tai bus unikalus žurnalas, skirtas besidomintiems žvaigždėmis, mada, kinu, norintiems neatsilikti nuo muzikos naujienų. Šis leidinys sulaukė sėkmės Vokietijoje, Prancūzijoje. Tai bus stipriausio turinio tokio pobūdžio žurnalas, leidžiamas Lietuvoje, todėl nė kiek neabejoju jo sėkme šalyje“, − pasakojo vyriausioji redaktorė L. Gradauskienė.

Anot jos, „Gala“ iš kitų panašaus formato leidinių išsiskirs tuo, kad skaitytojams bus pateikiama informacija tik apie tikrąsias aukščiausio lygio Lietuvos bei užsienio žvaigždes.

„Tikrai nesiūlysime pigių bulvarinių skaitinių. Laikomės nuostatos, kad „Galoje“ aprašysime tik įdomiausius žymius žmones, daug pasiekusius meno, verslo, kino, muzikos, mados, sporto srityse. Pasaulio garsenybių naujienas mums padės sekti ir Lietuvos skaitytojams pristatyti užsienio šalių žurnalistai ir fotoreporteriai, todėl visuomet pateiksime karščiausias žinias apie pasaulines įžymybes“, − žadėjo naujojo žurnalo „Gala“ vyriausioji redaktorė.

Žurnalas „Gala“ leidžiamas devyniose šalyse. Pirmas lietuviškojo „Gala“ numeris pasirodys gruodžio 15 dieną. Jo tiražas sieks 22 000 egzempliorių. Naujasis žurnalas kainuos 2,90 lito. „Galos“ leidyba rūpinsis bendrovė „Ieva leidiniai“, kuri jau leidžia žurnalą „Ieva“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją