Antrąjį magistro diplomą ketvirtadienį atsiėmusi Laura džiaugėsi dar vienu užbaigtu etapu: „Galiu jus tiesiog apmėtyti diplomais. Šiandien kaip tik atsiėmiau antrąjį magistro diplomą. Pirmieji buvo geografijos bakalauro ir magistro diplomai, na o pradėjusi dirbti turizmo srityje nusprendžiau pabaigti ir tarptautinio turizmo administravimą. Tuo savo mokslinės veiklos užbaigti nežadu. Priešaky – doktorantūra“.

Moteris pasakojo dar metus planuojanti atsiriboti nuo darbų ir visą dėmesį skirti dukrelei bei mokslams.

Šeštadienį 30 – ąjį gimtadienį švęsianti Laura prisipažino, jog šiai šventei jokio dėmesio neskyrė visus dešimt metų, tad, panašu, kad atėjo laikas pasilinksminti: „Savaitgalį planuojame tikrai nemažą balių. Kadangi tai yra jubiliejus, sukviesime visus draugus į vieną iš sostinės restoranų ir gražiai atšvęsime. Aš dešimt nešvenčiau gimtadienio, todėl šįkart labai norėjosi kažką suorganizuoti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)