L. Suodaitis sutiko su Delfi pasidalinti savaitgalio akimirkomis, kai su savo mažyliu puošė kalėdinę eglutę.

Žinomas vyras pasakojo, kad šiemet nusprendė puošti gyvą eglę. Prieš metus jis buvo įsigijęs vieną stiklinį žaisliuką su briedžio dekoracija, kuri labai patiko, todėl šiemet savo kolekciją nusprendė papildyti.

„Labas šeštadienio rytas, prisiduodame, kad eglutė pas mus išgyveno pusę paros. Žodžiu, kažkaip susitarėme, nei vienas žaisliukas nedužo ir nenukrito. Ant eglės nugulė bene 200 g sveriantys stikliniai žaisliukai su briedžių ir kurpaičių dekoracijomis, kankorėžiai bei aukso spalvos šakos“, – kalbėjo L. Suodaitis rodydamas kalėdinę puošmeną.
 Lauryno Suodaičio namuose sužibusi eglė

Žinomas vyras pasidalijo ir savo bei sūnaus kadru, kuriame jiedu įamžinti prie Kalėdų eglės. Verslininkas pabrėžė manantis, kad tokio amžiaus Laurynas šių akimirkų galbūt dar neprisimins, tačiau pačiam L. Suodaičiui tai – neįkainojami momentai.

„Du Laurynai eglę padabino. Gražaus advento ir linkime šventes pasitikti su šypsena“, – šalia nuotraukos rašė L. Suodaitis.

Neilgai trukus jiedu sulaukė ir žmonių komentarų bei pastebėjimų, daugelis teigė, kad tokios akimirkos – nesuvaidintos, o grožis slypi ne išpūstoje pompastikoje.

„Laimingo vaiko laimingas tėtis, abu labai panašūs, lyg du vandens lašai“, „Viskas slypi paprastume“, „Taip atrodo tikra laimė“, „Tikta, nesuvaidinta meilė“, „Labai nuoširdu ir jauku“, – rašė L. Suodaičio sekėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)