Jausmingas laiškas ir vaizdo įrašas nugulė į asmeninę „Instagram“ paskyrą. Šiuo įrašu L. Suodaitis leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Šia naktį beveik nesudėjau akių. Laukiau tos minutės, kai lygiai prieš metus gimei paryčiais ir rašiau tau šį laišką. Mintimis ėjau per kiekvieną dieną nuo tokio pat šilto pernykščio rugsėjo, kuomet nušvietei dienas tiesiog atsirasdamas. Nebuvo ta diena pati lengviausia, bet tu įsikibai į gyvenimą mažais pirštukais ir nebepaleidai. Viskas tądien pasikeitė. Išmokei mane nepasiduoti, kautis už gyvenimą ir kas ta tikra meilė.

Nemiegotos naktys diegiant pilvą, nuo supimo iki alkūnių nutirpę pečiai, iki sinusų į tėčio nosį sukišti pirštukai, išpirkti tavo rytine šypsena ir apsikabinimu užmiegant.

Bet kažkaip turėjau tavęs nusipelnyti. Tos popietės, kai ištarei „tėte“ iki grabo lentos nepamiršiu, nors tuo metu keičiau tavo prikrautas sauskelnes. Būti tėčiu. Turėti sūnų. Du kaip mūsų kartu praleistos dienos, trumpi sakiniai ir beribė prasmė. Vienas kraujas, vienas vardas, o žmonės dar sako ir veido to paties. Net ir momentais, kaip šie, kai mudu vienas kito nematome, kiekvieną minutę galvoju apie tave. Suku galvą, ar esu tau geras pavyzdys ir kokiu žmogumi tu užaugsi.

Per greitai augi, sūnau. Duok dar pasidžiaugt tavimi tokiu, dar pasaulio nesugadintu. Pasidžiaukim kartu. Bėkim, patirkim, supraskim. O kai gyvenime, kaip šiandien, sunkiai stovėsi ant kojų, visada žinok, kad virš pečių visada turėsi delną įsikibti. Tai buvo geriausi tavo gyvenimo metai, tai buvo geriausi mano gyvenimo metai su tavimi. Bus jų dar daug. Su gimtadieniu, mano sūnau.

Tavo tėtis“, – rašoma laiške.


Iškart po įrašu pasipylė ne viena graži žinutė. Sekėjai neslėpė, kad šis laiškas sugraudino ir palietė iki širdies gelmių.

„Dievaži, susigraudinau! Kokie gražūs ir prasmingi žodžiai! Kad kiekvienam po tokį tėtį“, – linkėjo internautas.

Savo sūnų taip pat jautriu tekstu pasveikino ir Viktorija Siegel. Juo ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Šiandien mūsų šeimoje labai svarbi diena. Pirmasis Laurynuko gimtadienis! Lygiai prieš metus, rugsėjo 24-ąją, aš antrą kartą tapau mama. Mama šio nuostabaus berniuko, nuolatos besišypsančio ir visus aplink užkrečiančio pozityvu.

Sūnau, ačiū tau už galimybę būti tavo mama. Esi mano stebuklas, kurį labai myliu, kuris į mano gyvenimą atnešė dar daugiau meilės, laimės, prasmės ir laimingų akimirkų! Atrodo dar vakar laikiau mažutį kūdikėlį, o šiandien bandai pradėti savarankiškai stotis, eiti… Nenoriu, kad laikas bėgtų taip greit, tu jau mažas vyrukas tampi! Sūnau, su gimtadieniu tave, auk laimingas ir sveikas vaikelis! Su meile, Mama“, – sūnų su gimtadieniu sveikino V. Siegel.

Netrukus ji pasidalijo ir dar viena staigmena – atvira fotosesija. Joje moteris įsiamžino kartu su sūnumi.

„Laikas bėga be proto greitai, širdelės plaka vienu ritmu“, – rašė verslininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)