„Sulaukiau draugo pakvietimo per Naujuosius metus papramogauti, apsilankyti koncerte, šauniai praleisti laiką. Pamaniau, kodėl to nepadarius. Buvau šiek tiek nusivylusi asmeniniu gyvenimu, nes su draugu išsiskyriau prieš pat Kalėdas. Las Vegasas puikiai tiko pasikelti nuotaikai“, - DELFI kalbėjo E. Vaitkevičė.

Eglija apsistojo prabangiame „The Venetian“ viešbutyje. Moteris apsilankė grupės „Maroon 5” koncerte. Eglija džiaugėsi išgirdusi vieną mylimiausių savo dainų „Moves Like Jagger“, kurią vadina praėjusios vasaros hitu. Naujuosius metus Anglijoje šiuo metu gyvenanti E. Vaitkevičė pasitiko prašmatniame naktiniame klube „Tao“. Jame šventinę naktį koncertavęs reperis Snoop Doggas ne tik džiugino savo dainomis, bet ir buvo vakarėlio siela. Šventės tema buvo skirta kabaretui.

Pašnekovė pasakojo, kad naktiniame klube liejosi prabangus šampanas, šoko burleskos šokėjos. E. Vaitkevičei stebėti šokėjų darbą buvo labai smagu. Visi svečiai buvo pasipuošę 1920-ųjų metų stiliaus drabužiais.

„Bilietais į vakarėlį teko pasirūpinti iš anksto. Į šventę buvo įleidžiami tik aprangos kodo taisykles paisę svečiai. Džiaugiuosi, kad galėjau iš spintos išsitraukti ekstravagantišką skrybėlę, kurią įsigijau viešėdama Berlyne. Nors nesu žvaigždė, bet kodėl neatšventus Naujųjų metų kaip garsenybei?“, - juokėsi Eglija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)