„TikTok“ žvaigždė Laisvės alėja bėgo nuogas naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Vėliau sulaikytas policijos. Kokia bauda gresia?“ – teiravosi vaizdo įrašu pasidalijęs kaunietis.

Kaip matyti vaizdo įraše, vyras pačioje Kauno širdyje bėgo visiškai nuogas, prisidengdamas lytinį organą. Tikėtina, kad su telefonu rankoje filmavo savo naktinį bėgimą ir tiesiogiai transliavo savo gerbėjams socialiniame tinkle.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ dėl įvykio patikslinimo užklausą išsiuntė Kauno policijai. Gavę daugiau informacijos, publikaciją papildysime.

Delfi žiniomis, Laisvės alėjoje bėgiojęs vyras – buvęs krepšininkas Haroldas Saprykinas, „TikTok“ žinomas Saprės slapyvardžiu. Didžiąją karjeros dalį vyras praleido Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL), taip pat žaidė Irane bei 4-oje Italijos lygoje.

Karjerą baigė 2022 metais atstovaudamas „Kretingai“, o pasaulinio pripažinimo sulaukė dėl neįtikėtinų metimų-triukų, vadinamųjų „trickshots“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)