Savo nuomonę ir patirtį A. Žiurauskas išdėstė feisbuko įraše, juo sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Esu pasimetęs! Rimtai! Buvau girdėjęs apie legalias vagystes, bet kol pačiam nenutiko, nekreipiau dėmesio.

Sporto klubų tinklas LEMON GYM LT! Aš jums žadėjau apie tai parašyti – rašau.

Jaučiuosi apvogtas! Kalti – jūs! Taip ,žinau, kad iš šitos suktybės jūs gyvenate, ir kad jūs Lietuvoje tokie ne vieni! Ir, kad tai, negaliu patikėti, legalu… bet ar negėda?!

Pasakoju, kas nutiko – Lemon Gym Kaune yra netoli mano namų. Gražioje, patogioje vietoje.

Nusprendžiau apsilankyti. Mandagiai priėmė, dosniai pasportuot pirmą kart nemokamai leido. Super!

O tada pasiūlė abonementą… o va čia prasideda legalūs, mūsų šalyje įteisinti spąstai – pasirašiau ir, dėmesio, apsilankiau lygiai VIENĄ kartą!!! VIENĄ!!! O po poros mėnesių gavau SMS ir email iš anstolių. Sveiki!!! Jūs skolingi! Ir jei nemokėsite, tai perduosim teismui!

Pradžioje pagalvojau – klaida, nesąmonė… Paskambinau anstoliams, sakau, negali būt, aš ten nesilankiau...

Anstoliai man mandagiai sako, čia ne mūsų reikalai, čia LemonGym jus mums pridavė!

Skambinu sporto klubui, klausiu, sakau: „juk jūs matot, kad buvau tik vieną kart! Juk jūs nesuteikėte man jokių paslaugų, nepatyrėte jokių nuostolių, jūs juk nieko nepadarėte? Kodėl norite pinigų už nieką? Gal čia klaida?”

Atsakymas buvo išsamus: „Taip matome! Buvot vieną kart! Bet tai nieko nereiškia! Jūs pasirašėt!!!Mes taip dirbam! Jūs mums skolingas!“

Sakau: jaučiuos apgautas!

Atsakymas: nieko nepadarysi!

Įsiskaudinau, sakau: aš parašysiu apie tai viešai!

Atsakymas: tai jūsų teisė.

Tai aš ir naudojuos savo teise. Apmulkinto, kai kas sakys žioplo, žmogaus teise paskelbti: mūsų valstybėje yra įteisinta vagystės rūšis. Nieko blogo nežadančiais pavadinimais – prenumerata arba abonementas.

Nukentėjusių minios. Gyvenančių iš kitų žmonių žioplumo daugybė. Lemon Gym – galėtumėt didžiuotis dovanodami žmonėms sveikatą, bet tarpstate iš labai abejotinų pajamų.

Lemon Gym – labai neskanu“, – rašė garsus aktorius.

Dėl komentaro, kaip elgtis tokioje situacijoje, Delfi kreipėsi ir į sporto klubų tinklo „Lemon Gym“ atstovus.

„Iš tiesų tokios situacijos kartais pasitaiko ir stengiamės jas su klientais spręsti klientui palankiausiu būdu. Visgi, turime ir sporto klubų taisykles, kurių klientų prašome laikytis perkant narystes ir pasirašant sutartis.

Pakomentuojant šį konkretų atvejį, klientas nupirko narystę mėnesiui jau prasidėjus ir sumokėjo ne pilną mėnesio narystės kainą, o tik apskaičiuotą sumą nuo narystės aktyvavimo datos iki paskutinės einamojo kalendorinio mėnesio dienos. Taip yra todėl, kad mūsų mokėjimo sistemoje einamojo mokėjimo suma perskaičiuojama už likusias einamojo mėnesio dienas, o prasidėjus naujam kalendoriniam mėnesiui yra apskaitomas narystės kainos likutis už likusias dienas. Būtent šis narystės kainos likutis nebuvo ilgą laiką apmokėtas ir tokiu būdu susikaupė skola.

Visgi šįkart, pripažindami, kad sąskaitos skėlimas į dvi dalis galėjo sukelti neaiškumų, išieškojimą sustabdėme ir skolas panaikinome. Dėkojame klientui už iškeltą atvejį. Stengsimės aiškiau iškomunikuoti klientams apie sąskaitų apmokėjimo tvarką.

Kartu maloniai primename, jog visuomet siekiame, kad žmonės naudotųsi naryste kuo aktyviau ir dažniau atrastų laiko sveikam, taip reikalingam judėjimui. Tam kuriame ir specialias motyvacines programas, organizuojame žaidimus ir konkursus su tikslu skatinti aktyvų gyvenimo būdą. Visiems svarstantiems ar verta įsigyti narystę, leidžiame pirmą kartą apsilankyti klube nemokamai, taip pat turime įvairių kitų lanksčių pasiūlymų“, – tikino sporto klubų tinklo rinkdaros vadovas Andrej Pometko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)