"Jei kas prieš porą metų man būtų pasakęs, kad tapsiu laidos vedėja, tikrai nebūčiau patikėjusi, - nusijuokė Katažina. - Dar ir dabar pagalvoju, kad man trūksta lietuvių kalbos žinių, platesnio žodyno, tačiau pradėjus filmuoti paaiškėjo, kad viskas gerai, visko pakanka." Savo kailiu patyrusi, ką reiškia būti laidos vedėja, Katažina pripažino, kad tai sunkus darbas: "Iš tiesų, ir iki šiol galvojau, kad tai sunku. Be to, niekada nemaniau, kad aš galėčiau."

Moteris pasakojo, kad prieš pirmąjį debiutą per daug nerepatavo. "Tikrai nestovėjau prieš veidrodį ir nerepetavau, nors važiuodama automobilyje kalbėdavau, kartodavau kokius nors tekstus, - kalbėjo dainininkė. - Norisi viską taisyklingai pasakyti, nesuklysti, gerai ir švariai ištarti žodžius." Prieš sutikdama tapti laidos vedėja moteris ilgai svarstė, tarėsi su artimaisiais, ne kartą susitiko su laidos kūrėjais. Ji norėjo išsiaiškinti, apie ką bus laida, tiksliai žinoti, kokiame vaidmenyje ji pasirodys.

Vilniaus krašto žmonių istorijas laidoje pasakosianti Katažina atskleidė, kad pirmojoje laidoje žiūrovai pamatys jos mamą ir tą kraštą, kuriame užaugo pati atlikėja. "Daugelis nesupranta, apie ką ši laida. Yra tokių, kurie galvoja, kad aš imsiu politikuoti, - atviravo moteris. - Man net nepažįstami žmonės skambino moralizuoti, kiti klausė, ar nebijau." Svarbiausia šios laidos misija - parodyti, kaip gyvena Vilniaus krašto žmonės, padėti spręsti jų problemas, pamėginti Lietuvoje gyvenantiems skirtingų tautų žmonėms geriau pažinti vieni kitus. Anot Katažinos, šioje laidoje tikrai nebus politikuojama, kaip daugelis galvoja ar tikisi, Katažina tiesiog pristatys Vilniaus krašto žmonių problemas, spręs jas.