Iš savęs pasijuokti nebijantis dainininkas savaitės pradžioje socialiniame tinkle pasidalijo filmavimo ištrauka, kurioje matyti, kaip jis, klausydamas kitų pašnekovų, vos tramdo sunkius akių vokus.

TV laidų vedėjo darbas, o ir dalyvavimas laidose nėra pačios lengviausios užduotys. Jau valanda įtampos ryškių lempų apsuptyje gali rimtai išvarginti. Vaidas tądien tapo ne tik „Delfi“ laidos dalyviu, bet ir vedėju kitame televizijos šou.

„Užmigau. – neslėpė jis. – Tądien ir man pačiam teko vesti dvi laidas vaikams. Dirbant su vaikais tenka tikrai daug atsakomybės. Nėra lengva. Paskui skubėjau į kitą laidą, kurioje dalyvavau kaip svečias. Atvykau į studiją visas gerai nusikalęs ir man buvo pasakyta, kad mane kalbins paskiausią. Pirma kalbino dvi merginas, kurios tikrai labai ilgai kalbėjo. Na, o prie manęs vis nepriėjo. Aš klausiau, klausiau... Studijoje buvo šilta ir net nepajutau kaip „knaptelėjau“.

Socialiniame tinkle po žinomo vyro pasidalintu vaizdo įrašu pasipylė įvairiausių nuomonių. Vieni sakė, kad būtent taip atrodo žmonės, atvykstantys į filmavimus po linksmų vakarėlių, o kiti pasidžiaugė, kad tai - geriausia pastaruoju metu gauta juoko dozė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)