Televizijos laidoje „X Faktorius“ dalyvavusi masažistė V. Bartkevičiūtė nejuokais užrūstino L. Mondeikaitę-Norkevičienę, kai klaidingai pasiskelbė esanti atlikėjos giminaitė.

„Apie ką jūs? Kokia pusseserė? Aš nesusijusi su šia mergina jokiais giminystes ryšiais“, – savo Facebook paskyroje išvydusi laidą pranešė Liepa.

Išjuokta V. Bartkevičiūtė suskubo pasiaiškinti – neva jos žodžiai buvo suprasti tiesiogiai, nors iš tiesų ji tenorėjo pasakyti, jog Liepa – jai artima siela.

Tačiau antradienį nesusipratimui buvo padėtas taškas. Savo paskyroje L. Mondeikaitė-Norkevičienė paviešino nuotrauką, kurioje pozuoja kartu su V. Bartkevičiūte.

„Pirmoji mano reakcija nebuvo labai teigiama. Dengtis kito žmogaus vardu, kad į tave būtų atkreiptas dėmesys, nepriderama ir negarbinga. Bet pamačiusi, kiek daug piktų žmonių mėgina pažeminti ir pasityčioti iš Vilijos, stojau į jos pusę. Svarbu suprasti savas klaidas ir prisiimti atsakomybę už jas. Ne giminės, bet giminingos sielos muzikai... Be galo džiaugiausi galėdama padovanoti Vilijai pirmąjį savo albumą“, – nuotrauką pakomentavo Liepa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)