DELFI susisiekus su Liveta, moteris iš pradžių pamanė, kad klausiame apie rugpjūčio mėnesį vyro Petro padarytą KET prasižengimą. Baudą už greičio viršijimą pora buvo sumokėjusi trečiadienį.

„BMW automobilį vairavau ne aš, o mano vyras. Kaip tik vakar susimokėjome baudą ir vėl jam... Skubėjome į pasitarimą dėl labdaros koncerto. Jis mane išleido, išbėgau į „Savą“ pasiimti siuvinių ir tuoj pat grįžau. Toje vietoje visada visi parkuojasi, jei ne mes, tai būtume kažkas kitas prisiparkavęs, aikštelė visada būna užgrūsta. Gi ne žmogų užmušėm. Visai dėl to nesinervinu.

Aišku, atsiprašome, kad mes gal negražiai pasielgėme, bet tai yra ne žmogaus nudaužimas per perėją. Manau, kad reikėtų labiau koncentruotis į tokius pažeidėjus, o ne tuos, kurie pastatė automobilį prie geltonos linijos“, - DELFI situaciją komentavo L. Kazlauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)