Pagrindinio Lietuvos naujienų portalo DELFI kalbinta I. Kačinskaitė-Urbonienė nenorėjo atskleisti, kelintą mėnesį laukiasi. Moteris patikino, kad iki žiemos tikrai žada darbuotis.

„Kiekvienas vaikelis yra Dievo dovana. Kaip jis pasako, taip ir būna“, - kalbėjo Ieva, paklausta, ar antroji atžala buvo planuota.

I. Kačinskaitė-Urbonienė sakė, kad būsimo kūdikio lytis nėra svarbi. Urbonams svarbiausia, kad kūdikis gimtų sveikas. Moteris tikisi, kad susilaukus antrojo vaiko pavyks suderinti motinystę ir karjerą.

„Iki šiol man puikiai sekėsi suderinti abu dalykus. Dar negalvoju apie tai, kiek laiko reikės būti su vaiku. Viskas priklausys nuo mano ir vaiko savijautos. Tai yra svarbiausia“, - pasakojo pašnekovė.

Šiuo metu Urbonų pirmagimę namuose augina vyras Simonas. Nors Lietuvoje nėra labai įprasta, kad gimus vaikui tėvystės atostogų eitų vyras, tačiau I. Kačinskaitė-Urbonienė įsitikinusi, jog greitai tai taps normaliu reiškiniu: „Šeimoje dėl to konfliktų nekyla. Toks mūsų abiejų sprendimas. Jokių nuoskaudų iš vyro pusės nėra. Simonas mane visada palaiko, džiaugiasi sėkme. O aš džiaugiuosi, kas jis turi galimybių save realizuoti, auginti mūsų dukrytę. Kol kas dar deriname, kas prižiūrės antrąją atžalą, kalbame apie tai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (262)