L. DiCaprio advokatas Paulas Callanas (Polas Kalanas) sakė, jog tikisi, kad kaltinimai "Titaniko" ("Titanic") ir "Niujorko gaujų" ("Gangs of New York") žvaigždei bus atmesti prieš bylai rugsėjo 2 dieną pasiekiant Manheteno Aukščiausiąjį teismą.

Ieškinyje, kuris buvo pateiktas Leo ir jo draugams, žvaigždė kaltinama kursčiusi savo draugus užpulti scenaristą Rogerį Wilsoną (Rodžerį Vilsoną).

Incidentas įvyko 1998 metų kovo 4 dieną prie madingo "Asia de Cuba" restorano Medisono aveniu Manheteno centre. R. Wilsonas, buvęs "Šou merginos" ("Showgirls") žvaigždės E. Berkley draugas, tvirtina patyręs sužeidimus, kurie sugriovė jo, kaip dainininko, karjerą.

Praėjusį ketvirtadienį L. DiCaprio kelias valandas apklausė R. Wilsono advokatė, kuri tikisi, kad apklausos tęsis visą vasarą. Ieškovai byloje reikalauja 45 milijonų dolerių. Tačiau L. DiCaprio advokatas pareiškė, kad jo klientas ne kartą paneigė padaręs ką nors neteisėto, todėl visą šitą reikalą reikia baigti ir kuo greičiau atmesti melagingus kaltinimus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją