Deja, šis nejaukus vaizdo įrašas spėjo išplisti internete. Juo buvo pasidalinta platformoje „TikTok“.

Posėdžio metu buvo aptariami klausimai dėl sveikatos priežiūros tinklo reformos atšaukimo bei kitų metų biudžeto.

Posėdžio pradžioje partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė dar patikslino, kad susirinkimas yra transliuojamas gyvai.

„Nuo pat ryto visi sekretoriato darbuotojai dirba išsijuosę“, – tarė V. Blinkevičiūtė, kai ekrane pasirodė kelnes priešais ekraną nusimovusi kolegė.

Visas įrašas:

Seimo nariams prisitaikant prie naujų darbo sąlygų neretai nutinka panašių kuriozų. Lapkričio 10 d. į kuriozinę situaciją nuotoliniu būdu vykusiame posėdyje patekęs Seimo narys Bronislovas Matelis socialiniame tinkle pasidalijo šmaikščiu atsaku.

Be kelnių susitikime dalyvavęs Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos narys patikino daręs mankštą ir nespėjęs apsirengti.

Liapsusas politikui nutiko 1:37:45 laiku:

„Šiandien Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto posėdyje pasirodžiau lyg tik ką gimęs ir todėl vos apsirengęs. Apgailestauju, jeigu kas nors tikėjosi daugiau ir įspūdingesnio vaizdo, bet nusivylė.

Buvau tuo metu savo namuose, dariau mankštą ir pamačiau, kad laikas jungtis į posėdį. O tada paskambino viena žurnalistė, griebiau telefoną, prašiau palaukti, kol pabalsuosiu, tuomet atsistojau ir nuėjau kalbėtis.

Griežtai paneigiu visus spėliojimus, kad kambaryje kartu buvo ir kolega Petras ar jo draugas“, – feisbuke rašė B. Matelis.

Na, o šių metų kovą politikas dėl techninių nesklandumų trūkinėjančio posėdžio metu buvo užfiksuotas krapštantis nosį. Į tai dėmesį atkreipęs Aurelijus Veryga feisbuke juokavo: „Kol sistema stringa, yra kas susiranda darbo.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)