Nuotaka žada laikytis kai kurių egzotiškų papročių iš savo gimtinės, kurie Anglijoje visiškai nežinomi. Vestuvių išvakarėse vyks mergvakaris, kuriame be jokios aiškios priežasties bus daužomas senas porcelianas. Vokiškas bus ir kelių aukštų vestuvinis tortas.

K.Šifer (Claudia Schiffer) ir M.Vono (Matthew Vaughn) svečių sąrašą sudarys tikras žvaigždynas: Madona (Madonna) ir jos vyras Gajus Ričis (Guy Ritchie), Eltonas Džonas (Elton John) ir Stingas (Sting), Bredas Pitas (Brad Pitt) ir Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Borisas Bekeris (Boris Becker) ir Naomi Kempbel (Naomi Campbell).

Svečiai dovanas jaunavedžių porai galės parinkti iš sąrašo vienoje prabangioje Londono parduotuvėje. Dovanų pasirinkimas platus - nuo sidabrinių stovų aliejui ir actui už 1 tūkst. 100 eurų iki kuklios sviestinės, kainuojančios 27 eurus.

Vestuvės vyks daugiau kaip 400 metų senumo Koldhem Holo dvare Rytų Anglijos Safolko grafystėje, kurį neseniai įsigijo pora. Teigiama, kad už jį paklota per aštuonis milijonus eurų. Dvare yra ir koplyčia. Taigi visos iškilmės - nuo jungtuvių iki vestuvių puotos - vyks po vienu stogu. Bent taip jau tvirtina Anglijos paskalų reporteriai. Oficialiai niekas nėra patvirtinta.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją