Moteris pasakojo net neatsimenanti, kas yra jos krikštatėviai. Dainininkė dėl to neslėpė apmaudo ir nežada šios klaidos kartoti: „Liūdna, kad žmonės nesugeba suvokti, kokį žingsnį jie žengė. Krikštatėviai pasižada padėti vaikui tiek džiaugsme, tiek liūdesyje. Turiu labai puikų pavyzdį – savo mamą, kuri yra labai gera krikšto mama.“

O. Pikul-Jasaitienė sakė esanti tikintis žmogus, tad su pagrindine krikštamotės pareiga – krikščioniškų vertybių ugdymu – ji susidoros puikiai: „Esu tikintis žmogus. Tuokiausi bažnyčioje, ateinu ir pasimelsti. Tikrai padėsiu savo krikšto dukrai šiais klausimais.“

Dainininkė pasirūpino ir Ugnės drabužiais, sumokėjo už juos. Moteris krikšto dukrai šios šventės proga padovanojo kryželį ir liepą, kurią pasodino mergaitės namų kieme. „Girdėjau, kad negalima dovanoti krikštynų proga kryžiaus. Tačiau visiškai su tuo nesutinku. Tai - tikėjimo ženklas, kunigas jį pašventino“, - pasakojo Oksana.

Šį savaitgalį O. Pikul-Jasaitienė vėl dalyvaus krikštynose. Moterį artima draugė pakvietė tapti šešių mėnesių sūnaus krikštamote. „Turėsiu du krikšto vaikus“, - džiaugėsi dainininkė.

O. Pikul-Jasaitienė dalyvavo krikštynose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)