Komplimentų merginai negailėjo ir fotosesijas įamžinusi fotografė Aura Šimkienė. „Gintarė labai puikus žmogus, nuoširdi, gerai dirbanti“, - DELFI kalbėjo menininkė.

Krepšininko mylimoji pozavo 2014 m. pavasario/vasaros katalogui, kuris skirtas ne Lietuvos, o kitų Europos šalių rinkai. Tiesa, lietuviai taip pat galės išvysti šviesiaplaukę merginą ant pėdkelnių pakuočių.

G. Sabeckaitė 2009 m. yra pelniusi „Mis laikinoji sostinė“ vicemis titulą, dirbo modeliu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

„Pastaruoju metu modeliu dirbu mažai, pamažu išeinu iš modelių rinkos. Žinote, kaip yra su modelių amžiumi. Po 23-ejų metų karjera eina į pabaigą. Dirbti modeliu pradėjau anksti, pirmos podiumo pamokos, vaikiškų kolekcijų pristatymai prasidėjo 13-kos metų. Modelio darbas vis labiau eina į antrą planą. Dirbu tik tada, kai galiu: po darbo, savaitgaliais, laisvu metu. Ateis tas laikas, kai karjera baigsis“, - DELFI kalbėjo turto valdymo įmonėje dirbanti mergina. 

Fotosesijos akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)