Ypatingos dienos proga krepšininkas J. Mačiulis socialiniuose tinkluose pasidalijo kadru, kuriame įamžintas kartu su žmoną jų vestuvių dieną.

„13 metų“, – nedaugžodžiaudamas šalia nuotraukos parašė J. Mačiulis.

Delfi primena, kad J. Mačiulis A. Kurmanavičiūtę vedė 2010 metų liepos mėnesį Gargžduose. J. Mačiulis ir trejais metais jaunesnė buvusi „Žalgirio“ šokėja Agnė iki santuokos draugavo trejus metus.

Apie asmenį gyvenimą atvirauti ypač nelinkęs krepšininkas vieną svarbiausių savo gyvenimo dienų nereikalingo dėmesio išvengė. Vestuvėse dalyvavo tik artimiausi žmonės. Anksčiau krepšininkas yra minėjęs, kad tuoktis norėtų tik vasarą, bet vesti tikino neskubėsiąs.

„Nesiruošiu skubinti tų reikalų: jei žmogus tau skirtas, su juo susituokęs ir antrą pažinties dieną, pragyvensi visą gyvenimą, jei neskirta, niekas nepadės...“, – anksčiau kalbėjo jis, tačiau liovėsi bandyti jausmų tvirtumą ir išrinktąją nuvedė prie altoriaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją