Žinią apie aplankiusius gandrus DELFI patvirtino pats kovotojas. Porai gimė sūnus, kuriam sutuoktiniai suteikė Raon vardą.

„Pirmam vaikui vardą sugalvojau aš, o antram – žmona. Norėjome, kad mūsų abiejų vaikų vardai prasidėtų „Ra“ (saulės Dievas) – tai mūsų spindulėliai, šviesa“, – tikino Sergejus.

Kovotojas neslėpė, kad paskutines žmonos nėštumo savaites jis jautėsi tarsi nesavas, o šiandien, kai jau turėjo gimti judviejų sūnus, jį aplankė ramybė.

„Šiandien didi diena! Bet savaitę prieš šiandieną jaučiausi kitaip, nepakeldavau treniruočių, galbūt jutau nerimą, įtampą, nežinau, tačiau net nuo naujokų ringe gaudavau smūgių. O šiandien ryte, kai jau žinojau, kad jau žmona važiuoja į ligoninę, pasidariau treniruotę anksčiau ir joje jaučiausi tarsi ant sparnų, lyg dopingo būčiau gavęs“, – su DELFI juokavo pašnekovas.

Iškart po treniruotės Sergejus išskubėjo į ligoninę pas savo mylimąją.

„Dalyvavau visame tame, padėjau jai, buvau kartu, šaukėm, maldavom – darėme viską. Kai jau gimė sūnus, emocijos pratrūko. Prasidėjo ir ašaros, ir prakaitas mušė, ir baimė atsirado. Sunku patikėti, kas įvyko, guli toks mažas žmogeliukas, o aš tik šluostausi ašaras. Mes labai mylime savo vaikus, planuojame juos, o kai jie ateina, išaušta pati gražiausia diena“, – tikina jis.

Antrasis poros vaikelis pasaulį išvydo trečiadienį. „Ar jūs žinote, ko šiandien mes laukiame? Trečio spartiečio Maslobojevo. Šiandien jau bus!“ – dar prieš gimstant sūnui trumpame vaizdo įraše instagrame skelbė žinomas vyras.

Airinė Maslobojeva Akušerijos priėmimo skyriuje antrąjį sūnų pagimdė 12 val. 10 min. laiku. Mažylis sveria 4,65 kg ir yra 60 cm ūgio.

DELFI primena, kad pora susituokė šių metų balandžio 20-ąją Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje po ilgametės draugystės.

Tituluočiausias Lietuvos kovotojas, daugkartinis Europos ir Pasaulio kikbokso bei MMA čempionas braukė ašaras jautrios ceremonijos metu.

Be sūnaus Raon, Sergejus ir Airinė augina sūnelį Ramirą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)