Tarp konkurso dalyvių yra nemažai garsių sportininkių, tapusių Lietuvos ir tarptautinių varžybų nugalėtojomis, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Pramoginiame renginyje, kuris pavadintas "Šešiolika pavasario akimirkų", bus atsisakyta tradicinių konkurso dalyvių prisistatymų, merginas trumpai apibūdins renginio vedėjas Rolandas Vilkončius.

Konkurso dalyvės pristatys naujausią pavasario drabužių kolekciją, bikinius ir proginių bei vestuvinių drabužių salono specialią proginių suknelių kolekciją.

Talentų konkurse renginio dalyvės gyvai dainuos, šoks, gros, rodys gimnastikos etiudus, rodys parengtus vaizdo klipus, taip pat pristatinės savo sukurtas drabužių kolekcijas.

Dalyvės pasirodys gyvai grojant grupei "Vairas". Taip pat numatoma muzikinė premjera — "Vairas" ir operos solistas bei televizijos projekto "Triumfo arka" dalyvis Vaidas Vyšniauskas kartu atliks dainą "Paveikslas".

Konkurso koncerto programoje šoks šokių grupė, pasirodys cirko artistai ir "Triumfo arkos" dalyvis Egidijus Bavikinas su praėjusių metų "Mis laikinoji sostinė" nugalėtoja Evelina Sinkevičiūte.

Šio konkurso nugalėtojai bus įteikta originali juvelyro J.Stromilo sidabrinė karūna, taip pat kelionė į Paryžių.

Konkurso dalyvių pasirodymą vertins autoritetinga vertinimo komisija, kuriai vadovaus fotomeninkas Romualdas Požerskis.

"Tai — ne grožio konkursas, ne modelių rinkimai, o įdomiausių, talentingiausių ir žaviausių jaunų asmenybių paieška. Tai galimybė jaunoms ir aktyvioms merginoms suteikti savo gyvenimui naujų spalvų",— teigė renginio prodiuseris ir režisierius Laimutis Genys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją